تبلیغات
وبلاگ اسدالله علی زاده -آندرویدی وآموزشی - طرز تهیه سمبوسه پیتزایی وبلاگ اسدالله علی زاده -آندرویدی وآموزشی - طرز تهیه سمبوسه پیتزایی

وبلاگ اسدالله علی زاده -آندرویدی وآموزشی

برترین ها برای شما

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی












اینم سمبوسه پیتزایی:

تاریخچه سمبوسه

سمبوسه از غذاهای اصیل هست و در تاریخ بیهقی ازش اسم برده شده، که البته به صورت پخته شده بوده. ولی امروزه سخ شده اون مرسوم هست. البته در بخشهایی از خراسان، هنوز هم به همون شکل پخته میشه.

اصل سمبوسه هندی هست و موادش سبزیجاتی مثل سیبزمنی و جعفری و فلفل سیاهه. سمبوسه رو میشه با هر موادی که دوست دارین درست کنین. یعنی به امتحانش می ارزه. من در این  مطلب سمبوسه پیتزایی رو قرار میدم که خیلی هم مورد پسند اوناییه که مثل من پیتزا خیلی دوست دارن. ;-)



مواد لازم برای تهیه سمبوسه

گوشت چرخ کرده 200 گرم

قارچ 500 گرم

پیاز یک عدد متوسط

رب گوجه یک قاشق غذاخوری

فلفل دلمه یک عدد متوسط

پنیر پیتزا یک بسته

پودر آویشن و نمک و زردچوبه به مقدار لازم



طرز تهیه مواد سمبوسه پیتزا

برای تهیه مواد سمبوسه پیتزا، باید همه مواد رو تفت بدیم. به این صورت که در ماهی تابه چند قاشق روغن میریزیم و پیاز رو خرد میکنیم. کمی که با زردچوبه و روغن تفت خورد، گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنیم و تفت میدیم. بهتر اینه که ده دقیقه ای گوشت و پیاز روی حرارت ملایم باهم تفت بخورن تا آب گوشت گرفته بشه و پخته هم بشه. قارچها رو به شکل دلخواه خرد میکنیم و به همراه فلفل دلمه نگینی خرد شده، به گوشت و پیاز اضافه میکنیم و تفت میدیم. آب قارچها که گرفته شد و در اصطلاح سبک شد، رب گوجه رو در گوشه ای از تابه کمی تفت میدیم و با کل مواد مخلوط میکنیم. نمک و آویشن رو هم اضافه میکنیم. فقط دقت داشته باشین که آویشن رو زیاد استفاده نکنین، چون مقدار بیش از حدش توی غذا تو ذوق میزنه.



طرز پیچیدن سمبوسه

مواد رو که آماده کردیم، نان لواش رو به دو قسمت طولی تقسیم میکنیم و دو مستطیل با طول زیاد به دست میاد. مواد رو در انتهای نان مستطیل شکل میریزیم و پنیر پیتزا رو روی مواد میپاشیم و به شکل مثلثی،  از یکی از گوشه ها شروع به پیچیدن سمبوسه میکنیم. وقتی که پیچیدن سمبوسه ها تموم شد، در تابه ای روغ میریزیم و هر دو طرفشون رو سرخ میکنیم. :-)




                                                                                                                                امیدوارم خوشتون اومده باشه

دوشنبه 1 آبان 1396 01:44 ق.ظ
این مطلب تون هم خوب بود
شنبه 17 تیر 1396 09:04 ق.ظ
Loving the info on this web site, you have done great job on the content.
یکشنبه 31 اردیبهشت 1396 09:56 ب.ظ
excellent post, very informative. I ponder why the opposite
specialists of this sector don't realize this.
You should proceed your writing. I'm sure, you've a huge readers' base already!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
comment fab icon
comment fab icon
درباره وبلاگ

آرشیو

آخرین پستها

پیوندها

پیوندهای روزانه

نویسندگان

آمار وبلاگ












اینم سمبوسه پیتزایی:

تاریخچه سمبوسه

سمبوسه از غذاهای اصیل هست و در تاریخ بیهقی ازش اسم برده شده، که البته به صورت پخته شده بوده. ولی امروزه سخ شده اون مرسوم هست. البته در بخشهایی از خراسان، هنوز هم به همون شکل پخته میشه.

اصل سمبوسه هندی هست و موادش سبزیجاتی مثل سیبزمنی و جعفری و فلفل سیاهه. سمبوسه رو میشه با هر موادی که دوست دارین درست کنین. یعنی به امتحانش می ارزه. من در این  مطلب سمبوسه پیتزایی رو قرار میدم که خیلی هم مورد پسند اوناییه که مثل من پیتزا خیلی دوست دارن. ;-)



مواد لازم برای تهیه سمبوسه

گوشت چرخ کرده 200 گرم

قارچ 500 گرم

پیاز یک عدد متوسط

رب گوجه یک قاشق غذاخوری

فلفل دلمه یک عدد متوسط

پنیر پیتزا یک بسته

پودر آویشن و نمک و زردچوبه به مقدار لازم



طرز تهیه مواد سمبوسه پیتزا

برای تهیه مواد سمبوسه پیتزا، باید همه مواد رو تفت بدیم. به این صورت که در ماهی تابه چند قاشق روغن میریزیم و پیاز رو خرد میکنیم. کمی که با زردچوبه و روغن تفت خورد، گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنیم و تفت میدیم. بهتر اینه که ده دقیقه ای گوشت و پیاز روی حرارت ملایم باهم تفت بخورن تا آب گوشت گرفته بشه و پخته هم بشه. قارچها رو به شکل دلخواه خرد میکنیم و به همراه فلفل دلمه نگینی خرد شده، به گوشت و پیاز اضافه میکنیم و تفت میدیم. آب قارچها که گرفته شد و در اصطلاح سبک شد، رب گوجه رو در گوشه ای از تابه کمی تفت میدیم و با کل مواد مخلوط میکنیم. نمک و آویشن رو هم اضافه میکنیم. فقط دقت داشته باشین که آویشن رو زیاد استفاده نکنین، چون مقدار بیش از حدش توی غذا تو ذوق میزنه.



طرز پیچیدن سمبوسه

مواد رو که آماده کردیم، نان لواش رو به دو قسمت طولی تقسیم میکنیم و دو مستطیل با طول زیاد به دست میاد. مواد رو در انتهای نان مستطیل شکل میریزیم و پنیر پیتزا رو روی مواد میپاشیم و به شکل مثلثی،  از یکی از گوشه ها شروع به پیچیدن سمبوسه میکنیم. وقتی که پیچیدن سمبوسه ها تموم شد، در تابه ای روغ میریزیم و هر دو طرفشون رو سرخ میکنیم. :-)




                                                                                                                                امیدوارم خوشتون اومده باشه



نوشته شده توسط :اسدالله علی زاده
سه شنبه 4 اسفند 1394-04:04 ب.ظ
نظرات() 

آموزش آشپزی
دوشنبه 1 آبان 1396 01:44 ق.ظ
این مطلب تون هم خوب بود
پاسخ :
foot pain from bunion
شنبه 17 تیر 1396 09:04 ق.ظ
Loving the info on this web site, you have done great job on the content.
پاسخ :
http://garymanzano.blogas.lt/date/2015/07
یکشنبه 31 اردیبهشت 1396 09:56 ب.ظ
excellent post, very informative. I ponder why the opposite
specialists of this sector don't realize this.
You should proceed your writing. I'm sure, you've a huge readers' base already!
پاسخ :
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر