تبلیغات
وبلاگ اسدالله علی زاده -آندرویدی وآموزشی - طرز تهیه پیتزا سنتی! وبلاگ اسدالله علی زاده -آندرویدی وآموزشی - طرز تهیه پیتزا سنتی!

وبلاگ اسدالله علی زاده -آندرویدی وآموزشی

برترین ها برای شما

طرز تهیه پیتزا سنتی!

  پیتزای سنتی


البته این عكس ،عكس اون پیتزای ساخته شده نیست!ببخشید.اما واقعا اون پیتزایی كه براتون آماده كردم و طرز ساختش پایینه

واقعا خوشمزه و سالم و زیبا است.






مواد لازم :

بادمجان متوسط 3 عدد

هویج پخته وخرد شده نصف لیوان

گوجه فرنگی4عدد

کلم برگ سفید خام خرد شده نصف لیوان

لوبیا سبز پخته و خرد شده یک لیوان سرخالی

فلفل دلمه ای متوسط 1 عدد

پیاز 1عدد

آب غوره یا آب لیموی تازه 3 قاشق غذاخوری

روغن کنجد یا روغن زیتون 8  الی 9 قاشق غذا خوری

زردچوبه و دارچین از هرکدام نصف قاشق چایخوری

پنیر لیقوان رنده شده 100 گرم

خمیر نان سنگک1 عدد


 طرز تهیه:

گوجه فرنگی ها را درون قابلمه روی حرارت بگذارید تا بپزد. ضمن پختن نمک، فلفل قرمز، زردچوبه،

ادویه خورشتی، دارچین و پودر آویشن شیرازی را به مخلوط اضافه کنید و در اواخر پخت هم 2

قاشق غذاخوری آبغوره و یا آب لیموترش تازه به آن بیفزایید و در قابلمه را بردارید تا مخلوط کاملا

غلیظ شود. بدین ترتیب سس گوجه فرنگی آماده می شود . بادمجان را روی شعله پخش کن اجاق

کباب کرده و پوست بکنید و ساطوری کنید.

سپس آنها را به همراه 2قاشق غذا خوری سس گوجه فرنگی آماده شده و نصف لیوان آب و دو

قاشق غذاخوری  روغن به مدت حدود 15 دقیقه بپزد تا کاملا له شوند. گل کلم، هویج، لوبیا سبز و

کدو سبز را بخارپز کنید و جداگانه هر کدام را ریز خرد کنید و کنار بگذارید. کلم برگ سفید خام را هم

ریز خرد کنید و به همراه فلفل دلمه ای خرد شده و کمی با آب بپزید. در ضمن پختن، 2 قاشق

غذاخوری روغن را به همراه نمک و فلفل و یک قاشق چایخوری پودر آویشن شیرازی به مخلوط

اضافه کنید و پخت را ادامه دهید تا آب آن کاملا تمام شود.پنیر لیقوان رنده کنید وکنار بگذارید.

حال با چرب کردن یا خیس کردن دست خود، خمیر نان سنگک را روی یک سینی چرب شده پهن

کنید. دقت کنید که قطر خمیر زیاد نباشد. از سس گوجه فرنگی که قبلا آماده کرده بودید به مقدار

لازم روی خمیر بریزید وآن را به طور یکنواخت در سرتاسر خمیر پخش کنید. سپس مخلوط

بادمجان راروی آن بریزید و آن راهم به طور یکنواخت در سرتاسر خمیر پخش کنید.پس از آن، به

ترتیب گل کلم، کدو سبز، لوبیا سبز و هویج را روی مخلوط بادمجان پخش کنید و در آخر مخلوط

کلم برگ سفید و پیاز و فلفل دلمه ای را اضافه کنید و کمی پودر آویشن روی آن بپاشید. پیتزا را در

فری که از قبل گرم کرده اید بگذارید تا به مدت 15 دقیقه با دمای متوسط بپزد.سپس سینی را از فر

بیرون آورید و پنیر لیقوان رنده شده را در سراسر پیتزا پخش کنید و مجدد برای 5 دقیقه دیگر آن را

درون فر قرار دهید. پیتزای آماده شده را از فر خارج کنید و بگذارید کمی سرد شود.سپس آن را برش

دهید و در دیس بچینید.

این مقدار غذا برای 2 تا 3 نفر کافی است.

منبع : کتاب تغذیه در طب ایرانی،اسلامی_دکتر غلامرضا کردافشاری
جمعه 24 شهریور 1396 05:17 ب.ظ
Good day! I know this is kinda off topic but I was
wondering if you knew where I could locate a
captcha plugin for my comment form? I'm using the same blog platform as yours and
I'm having difficulty finding one? Thanks a lot!
یکشنبه 12 شهریور 1396 08:50 ب.ظ
I am regular visitor, how are you everybody? This paragraph posted at this web site is in fact pleasant.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
comment fab icon
comment fab icon
درباره وبلاگ

آرشیو

آخرین پستها

پیوندها

پیوندهای روزانه

نویسندگان

آمار وبلاگ

  پیتزای سنتی


البته این عكس ،عكس اون پیتزای ساخته شده نیست!ببخشید.اما واقعا اون پیتزایی كه براتون آماده كردم و طرز ساختش پایینه

واقعا خوشمزه و سالم و زیبا است.






مواد لازم :

بادمجان متوسط 3 عدد

هویج پخته وخرد شده نصف لیوان

گوجه فرنگی4عدد

کلم برگ سفید خام خرد شده نصف لیوان

لوبیا سبز پخته و خرد شده یک لیوان سرخالی

فلفل دلمه ای متوسط 1 عدد

پیاز 1عدد

آب غوره یا آب لیموی تازه 3 قاشق غذاخوری

روغن کنجد یا روغن زیتون 8  الی 9 قاشق غذا خوری

زردچوبه و دارچین از هرکدام نصف قاشق چایخوری

پنیر لیقوان رنده شده 100 گرم

خمیر نان سنگک1 عدد


 طرز تهیه:

گوجه فرنگی ها را درون قابلمه روی حرارت بگذارید تا بپزد. ضمن پختن نمک، فلفل قرمز، زردچوبه،

ادویه خورشتی، دارچین و پودر آویشن شیرازی را به مخلوط اضافه کنید و در اواخر پخت هم 2

قاشق غذاخوری آبغوره و یا آب لیموترش تازه به آن بیفزایید و در قابلمه را بردارید تا مخلوط کاملا

غلیظ شود. بدین ترتیب سس گوجه فرنگی آماده می شود . بادمجان را روی شعله پخش کن اجاق

کباب کرده و پوست بکنید و ساطوری کنید.

سپس آنها را به همراه 2قاشق غذا خوری سس گوجه فرنگی آماده شده و نصف لیوان آب و دو

قاشق غذاخوری  روغن به مدت حدود 15 دقیقه بپزد تا کاملا له شوند. گل کلم، هویج، لوبیا سبز و

کدو سبز را بخارپز کنید و جداگانه هر کدام را ریز خرد کنید و کنار بگذارید. کلم برگ سفید خام را هم

ریز خرد کنید و به همراه فلفل دلمه ای خرد شده و کمی با آب بپزید. در ضمن پختن، 2 قاشق

غذاخوری روغن را به همراه نمک و فلفل و یک قاشق چایخوری پودر آویشن شیرازی به مخلوط

اضافه کنید و پخت را ادامه دهید تا آب آن کاملا تمام شود.پنیر لیقوان رنده کنید وکنار بگذارید.

حال با چرب کردن یا خیس کردن دست خود، خمیر نان سنگک را روی یک سینی چرب شده پهن

کنید. دقت کنید که قطر خمیر زیاد نباشد. از سس گوجه فرنگی که قبلا آماده کرده بودید به مقدار

لازم روی خمیر بریزید وآن را به طور یکنواخت در سرتاسر خمیر پخش کنید. سپس مخلوط

بادمجان راروی آن بریزید و آن راهم به طور یکنواخت در سرتاسر خمیر پخش کنید.پس از آن، به

ترتیب گل کلم، کدو سبز، لوبیا سبز و هویج را روی مخلوط بادمجان پخش کنید و در آخر مخلوط

کلم برگ سفید و پیاز و فلفل دلمه ای را اضافه کنید و کمی پودر آویشن روی آن بپاشید. پیتزا را در

فری که از قبل گرم کرده اید بگذارید تا به مدت 15 دقیقه با دمای متوسط بپزد.سپس سینی را از فر

بیرون آورید و پنیر لیقوان رنده شده را در سراسر پیتزا پخش کنید و مجدد برای 5 دقیقه دیگر آن را

درون فر قرار دهید. پیتزای آماده شده را از فر خارج کنید و بگذارید کمی سرد شود.سپس آن را برش

دهید و در دیس بچینید.

این مقدار غذا برای 2 تا 3 نفر کافی است.

منبع : کتاب تغذیه در طب ایرانی،اسلامی_دکتر غلامرضا کردافشاری

نوشته شده توسط :اسدالله علی زاده
یکشنبه 2 اسفند 1394-11:01 ب.ظ
نظرات() 

How do I stretch my Achilles tendon?
جمعه 24 شهریور 1396 05:17 ب.ظ
Good day! I know this is kinda off topic but I was
wondering if you knew where I could locate a
captcha plugin for my comment form? I'm using the same blog platform as yours and
I'm having difficulty finding one? Thanks a lot!
پاسخ :
What do eccentric heel drops do?
یکشنبه 12 شهریور 1396 08:50 ب.ظ
I am regular visitor, how are you everybody? This paragraph posted at this web site is in fact pleasant.
پاسخ :
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر